AGENDA 
 
U kunt ons vinden in ons onderkomen in het voormalige Oranjemuseum (naast het NLS-gebouw), Nestpad 6 te ’s-Gravendeel.
 
Zaterdag                     4 januari               09.30 - 12.00 uur openstelling archief en fotopresentatie:’s-Gravendeel en de winters van toen.

 
 
Zaterdag                     1 februari             09.30 - 12.00 uur openstelling archief en fotopresentatie:’s-Gravendeel en de Watersnood.

Zaterdag                     7 maart                09.30 - 12.00 uur openstelling archief en fotopresentatie:’s-Gravendeel en het "Oude Veer".

Zaterdag                     4 april                 09.30 - 12.00 uur: Gesloten ivm coronapandemie.


 
Zaterdag                     2 mei                  09.30 - 12.00 uur: Gesloten ivm coronapandemie.

Zaterdag                     6 juni                  09.30 - 12.00 uur: Gesloten ivm coronapandemie.
 

Met de volgende mededeling op facebook geeft de Oranjevereniging ’s-Gravendeel aan dat er geen evenementen/bijeenkomsten zijn op 27 april, 4 en 5 mei.

Zojuist is bekend gemaakt dat de overheid nieuwe maatregelen heeft genomen omtrent het Coronavirus. Tot en met 1 juni mogen evenementen niet plaatsvinden, Koningsdag 2020 en 4&5 mei 2020 gaan dus niet door op de manier zoals we gewend zijn. Jammer, maar gezien de volksgezondheid, heel begrijpelijk. Wij kijken als bestuur uit naar een mogelijk moment dat we de 75 jaar vrijheid en de verjaardag van de koning alsnog kunnen vieren.

Dat betekent dus ook dat de Historische Verenging ’s-Gravendeel in 2020 rond Koningsdag en Bevrijdingsdag GEEN tentoonstelling organiseert in de hal van het Dienstencentrum van Immanuel. Dat is voor de mensen die zich tot nu daarvoor hebben ingezet een teleurstelling, maar het werk is niet voor niets, want als alles goed gaat kunnen we in 2021 gebruik van het informatie die nu is verzameld.

Verder zal de verenigingsruimte aan het Nestpad tot en met 6 juni zijn gesloten voor vrijwilligers en bezoekers.

De volksgezondheid gaat boven het verenigingsbelang van de HVG.